torsdag 5 juli 2012

Dag 13 Abbekås - Kåseberga

Dagen startade med att jag tog bussen till Ystad och folktandvården. Då jag kom dit akut med mitt tandbekymmer fick jag vänta på första bästa lediga tid och precis när jag somnat ropades mitt namn upp. Tanden fixades på bästa sätt och jag får tacka tandläkare Tina Blohme och medhjälpare för den rappa insatsen (förvånansvärt billigt var det dessutom).

Starten från Abbekås blev något senare än normalt, vad som var normalt var motvinden...
Efter några timmars slitande kom jag fram till Kåseberga. Väl där träffade jag en legend inom långfärdspaddling nämligen Jim Danielsson (skaparen av Blå bandet mm) som är på väg från Karlskrona till Halmstad. Mycket trevlig och ödmjuk person.

34 km paddlat idag och totalt 599 km.
/Börje

4 kommentarer:

 1. Nu har jag spridit länken till din blogg och länken till spot'en. Så känn av många nyfikna läsare som verkligen hejar på dig. Kul att det gick så smidigt att fixa tanden. Snart går det bara uppåt...

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Mötte Dig utanför Haverdal, några km innan Du var framme vid Vilshärad. Jag kommer att följa Din resa via denna trevliga blogg och önskar Dig lycka till på färden.
  /Sven-Erik Jönsson

  SvaraRadera
 3. Skönt att tanden fixades, blev orolig där ett tag :-)

  # OLA

  SvaraRadera
 4. Hej Bror!

  Skönt att tanden blev fixad och att motvinden håller i sig (bra träning med motvind!). Löste det sig med nytt batteri till Spot'en?
  Idag är det fredag och jag tycker att du skall unna dig en Öl till kvällen, så hitta en bra tältplats idag och köp dig en kall öl.
  Jag skall grilla kyckling ikväll, Peter kommer från Zambia idag och hans favoritmat är grillad kyckling.
  Ha en fortsatt bra paddling! //Lillebror

  SvaraRadera