tisdag 24 juli 2012

Dag 32 Skutskär -Trollharen

I morse hade jag en svärm mygg runt mig så det gick fort att packa ihop ;-)

Överlag hade jag vinden med mig idag, det var bara lite ansträngande att runda Iggön ( försökte gå mellan ön och fastlandet men det gick inte, pratade med en dam som sa att det var ute på anbud att muddra så att det skulle bli en ränna).

Inget regn idag och solen kom fram när jag kom fram till Trollharn. Det var lite speciellt att komma hit då min familj hade sommarstuga här ( i området Granön som ligger ca 500 meter från Trollharn) mellan 1966 och 1974. En farbror jag kommer ihåg som alltid rökte böckling och sålde på lördagar i Trollharn var nu 95 år. Bilden nedan visar hur vårt hus ser ut idag.

69 km paddlat idag och totalt 1612 km.
/Börje

3 kommentarer:

 1. Hej Bror! Jag hade rätt i min gissning, att det skulle bli Trollharn som dagens mål. Kul att en bild på vårt gamla hus. Har du träffat Anton? Ta gärna några bilder från fiskeläget också.

  Avståndet till Haparanda minskar kontinuerligt, nu är det bara 80 mil kvar, knappt en 3:e del ;)

  Ha en bra kväll och njut i dina gamla barndoms nejder.

  //Lillebror

  SvaraRadera
 2. Hej Börje. Det måste kännas speciellt att komma till "gamla trakter" på det sätt du gör.
  Kul att träffa dig i helgen, tack vare dig fick vi se Gudinge (hade garanterat aldrig kommit dit annars). Vi är alla imponerade av din insats hitils och Ulla bad om en särskild hälsning till dig.
  Du såg både pigg och taggad ut och utan tvivel fixar du resten!

  Många hälsningar

  Henrik

  SvaraRadera
 3. Wow, det går undan vill jag lova! Om du svänger vänster i Timrå och följer Indalsälven ser du snart vårt hus i Åre ...

  # OLA

  SvaraRadera