måndag 23 juli 2012

Dag 31 Fågelsundet - Skutskär

Regn i natten som var och när jag rev tältet. Regndis under förmiddagen och bitvis kraftig frånlandsvind så min taktik blev som igår att gå så nära land som möjligt. Valde även att sätta på mig neoprenhandskarna vilket var helt rätt i det kalla regnvädret.

Såg inte en människa eller båt under. hela förmiddagen vilket ju är självklart, vem vill ut i det vädret...

Gick iland lite tidigare än vanligt eftersom jag behövde torka de kläder jag tvättade för två dagar sedan, vilket de gjorde i vinden, solen var inte synlig lång stund där jag stannade. Jag ligger på en strand precis vid utloppet för Dalälven.

45 km paddlat idag och totalt 1543 km.
/Börje

4 kommentarer:

 1. Hård vind i Långekärr också. Vi var till Tjurpannan i dag och tittade. Inte en enda båt där heller. Går inte att låta bli att tänka på ditt äventyr när man ser det stormiga havet ... ta't lugnt!

  # OLA

  SvaraRadera
 2. En månad på havet ... magnifikt - högst sannolikt som upplevelse, och definitivt som prestation.
  Hojta till om du behöver hjälp att stappla ur kajaken (eller vad man gör ur kajaker efter 240 mil) i Haparanda - min lillebror (inte så liten) som bor där kan nog assistera om det blir kris.

  Ha de
  Q (kollega till Lena, som berättat om ditt tilltag)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Q,
   Tack för din omtanke, återkommer om
   hjälp behövs.
   /Börje

   Radera
 3. Hej Bror!

  Jag misstaänker att ditt mål för dagen är Trollharen eller "Trollharn" som vi sa när vi hade huset på Granön. Det finns en fiskbutik där som stänger 18, så paddla på så att du kan köpa lite böckling. Hoppas du har hyfsat väder idag och att blåser åt rätt håll , så att du kan paddla med bra kurs.

  Ha de bra! //Lillebror

  SvaraRadera