måndag 16 juli 2012

Dag 24 Norra Finnö - Arkösund

Den första milen var OK idag men sedan fick jag kämpa mot vinden som var stark och det hade för mig inte varit klokt att ge sig på Bråviken så det får vänta till imorgon om vinden lättar. Positivt idag är att det inte regnar här, än får man väl säga.

Inatt hade jag besök, inte av en insekt eller liknande... utan av min hustru som är min bästa vän mm sedan vi träffades när jag var 18. Lena hade tagit med sig min mamma Signe (som fyller 81 imorgon) och min svärmor Ingrid för att hälsa på. Även om jag har ett tremannatält... fick mamma och svärmor bo på hotell i Norrköping. Väldigt trevligt med detta besök, tack.

Ola Rockberg frågade efter bilder vilket för honom ju är naturligt eftersom när han inte lär Sveriges skidlärare att åka skidor är en grym fotograf ( han släpper nu i sommar förresten en fotobok om Åre). Bilderna nedan visar hur jag ser ut på havet och när jag kommit iland (tagna med mobilen som alla foton i denna blogg). Skall nog ta och raka mig idag...

@Gunnar: Jag vet inte när jag kommer till Hudiksvall, det bestämmer vinden, men du ser ju här när jag närmar mig.

Just nu sitter jag på bryggan och tar en glass vilket känns helt rätt.

25 km paddlat idag och totalt 1129 km.
/Börje

2 kommentarer:

 1. Coola pappa på bilderna! :) Väldigt fint skrivet om din fru/mamma, tyckte att det var himla gulligt! För min egen del hoppas jag att du paddlar fort och bra så att man får träffa dig igen :)
  Njut av glass - ofta! ;)

  SvaraRadera
 2. Sådärja, nu vet vi hur du ser ut. Lite lagom sliten av havets strapatser, he, he!
  Glass låter gott ...

  Ha't bra

  # OLA

  SvaraRadera