söndag 15 juli 2012

Dag 23 Stora Askö - Norra Finnö

Idag har det varit ganska kraftig nordväst till västlig vind vilket innebar att jag inte kunde rakt norrut utan fick kryssa mellan öarna.

Efter ett kraftigt regnväder på vägen klarnade det upp på eftermiddagen vilket var perfekt för då kunde jag få torkat upp tält och tvätta kläder när jag kom fram.

Mötte 5 trevliga tyskar i kajak på vägen som jag pratade med. De var från Donau trakten. Några av dem hade inte flytväst på vilket kan tyckas lite dumt när man är i yttre havsbandet och det blåser ganska kraftig frånlandsvind så jag frågade den ena om han hade någon och då pekade han att den var i sittbrunnen... lite andra förhållanden idag än på Donau.
Det kanske inte var en tillfällighet att en svensk uppfann bilbältet.

Imorgon skall det tydligen blåsa mer än idag så vi får se hur taktiken blir, Bråviken är inte långt bort.

49 km paddlat idag och totalt 1104 km.
/Börje

3 kommentarer:

 1. Du har ju inte lagt upp en bild på dig själv i bloggen ännu, eller? Hur ser man ut efter så många dagar i en kajak ... vi är nyfikna.

  # OLA

  SvaraRadera
 2. Halva resan avklarad. Inte illa och jag hoppas andra halvan också blir blir intressant och lyckad för dig. Såg att du också mött Jim lite oförhappandes. Inte illa det heller trots att många haft avtalad möjlighet till ett möte till sjöss, men alltid missat det nöjet. En kajak är ju ynka liten till havs och svår att se.
  God fortsättning Börje.
  Lennart B

  SvaraRadera
 3. Hej Börje,

  Jag ser att det går bra!
  När tror du att du är i Hudiksvall?
  Jag håller tummarna, det är det enda jag orkar!!

  Hälsningar Gunnar

  SvaraRadera